Ideas

Easy to Remember

Hoe is rolex onstaan?

Stop iedereen op straat en vraag hen om een ​​luxe merk te benoemen, en Rolex is vaak uw antwoord. Het niveau van herkenning dat het merk bezit, werd niet van de ene dag op de andere verdiend – het is het product van meer dan een eeuw van toewijding en vaardigheid.

De fabrikant, in 1905 in Londen gevormd door horlogemaker Hans Wilsdorf, heeft sindsdien niet alleen de steeds groter wordende pieken van technologische vooruitgang ingekort, maar ook pieken van een veel meer geologische aard. Met de Deepsea Special sanitair de diepten van de Mariana Trench, de Explorer klimmen door de dunne atmosfeer van Mount Everest’s piek, en de GMT-Master drijvend in de nul zwaartekracht van de ruimte, Rolex horloges zijn in zowat elke vijandige omgeving denkbaar. Waar precisie en robuustheid vereist zijn, hoeft u niet verder te zoeken.

De veeleisende aard van het merk om beter te presteren dan zijn concurrenten begon in 1910, toen een van zijn horloges de eerste was die ooit het Zwitserse certificaat van precisie ontving. Vervolgens, vier jaar later, kreeg het een klasse ‘A’ precisiecertificaat van Kew Observatory, een prijs die voorheen alleen was gereserveerd voor scheepvaartchronometertellers. Voor meer informatie check Gk-watches.com