Ideas

Easy to Remember

Wat verdienen reparatiebedrijven aan het maken van uw smartphone?

Voor degenen die zich afvragen hoe ik tot de schatting van de winstmarge ben gekomen, is het wel een beetje giswerk. Afgezien van het vervangen van glazen schermen, heeft Apple me niet precies verteld wat het moest vervangen (behalve wanneer het de eenheid volledig moest vervangen, wat een paar keer is gebeurd).

Maar als we kijken naar een afgebroken analyse, zijn de kosten van het vervangen van de onderdelen voor Apple triviaal, vooral als het bedrijf opgeknapte telefoons gebruikt, zoals een commentator opmerkt.

Hoewel de kosten van het glas niet worden uitgesplitst in deze teardown-analyse, schatten geïnformeerde schattingen de kosten op ongeveer $ 10. (U kunt online vervangend glas kopen voor $ 10,95.)

Natuurlijk is Apple niet moreel verplicht (of zelfs verstandig) om vervangend glas te verkopen tegen kostprijs, maar het is duidelijk dat het bedrijf veel winst maakt met het verkopen van $ 129 vervangende schermen, wat in minder dan vijf minuten kan worden gedaan. (Natuurlijk voert Apple een aantal tests uit om de integriteit van het systeem te waarborgen, maar niet voor $ 119 aan tests.)

Andere smartphonefabrikanten, zoals Samsung, zijn hetzelfde.

Er is enige ruimte voor hoop. Volgens de SquareTrade-tests zijn de nieuwere, grotere telefoons van Apple minder vatbaar voor breken (hoewel dit mijn vrouw en ik niet heeft weerhouden te bewijzen dat deze telefoons nog steeds zonder al te veel aanmoediging kraken).

Dit is niet de schuld van Apple of Samsung of iemand anders dan de mijne. Zoals mijn zus me vertelde: “De telefoon van mijn zoon met lamme functie breekt nooit.” Dus, ik creëer een kans voor ongebreideld kraken van het scherm door simpelweg iPhones te kopen voor kinderen die niet erg voorzichtig zijn.

Ongeacht wiens schuld, het is zeker duur, en ik zou het niet erg vinden om een ​​beetje pauze te nemen in de kosten van het vervangen van een zeer goedkoop stuk glas.

Wanneer u uw scherm wil laten repareren bij een bedrijf dat goed werk levert tegen zeer scherpen prijzen. Kijk dan op : detelefoonreparatiewinkel.nl

Hoeveel geld hebt u verspild – of uitgegeven – aan vervangende schermen voor uw smartphone? Laat het ons weten in de onderstaande discussiethread.

Meer informatie over de Apple iPhone: https://nl.wikipedia.org/wiki/IPhone